header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Derde wedstrijd tegen de Terriërs in Heiloo om 12:30 uur

Nieuws afbeelding 26-5-2018 Een derde wedstrijd moet beslissen wie er volgend seizoen Promotieklasse gaat spelen: Terriërs of HBS. 

Na de 4-1 winst vorige week, was HBS lang op weg naar promotie na een goal van Lois de Zeeuw, net na de rust. Tot aan de 67' had HBS het betere van het spel. In een alles of niets poging kreeg HBS een strafcorner tegen die Terriërs benutte na een stopfout van HBS. 

De domper was groot en in de shoot out serie was het dan ook snel bekeken voor HBS.

Zondag de laatste van de drie, in Heiloo om 12:30 uur. Als je kan, zorg dan dat je er bij bent.

Van hockey.nl:

De Terriërs en HBS speelden zeker niet hun beste wedstrijd van het seizoen, zo meldden beide coaches zaterdagmiddag rond een uurtje of drie.

De thuisclub kwam drie minuten voor tijd op gelijke hoogte via een strafcorner en benutte aansluitend de shoot-outs een stuk beter dan HBS. De gasten misten er twee en zagen tot tweemaal toe de keeper van De Terriërs als winnaar uit de strijd komen.

Jeroen Tuininga (HBS) kwam met de 4-1 overwinning van vorige week naar Heiloo en signaleerde dat er veel spanning op zijn team zat. Doordat De Terriërs dus ook niet in beste doen was, werd het voor rust een schaakspel. Rommelig hockey, weinig grote kansen, vooral hard werken.

HBS kwam na de thee op voorsprong, ‘maar wij kregen daarna niet veel kansen om meer goals te maken. Tijdens de slotfase kregen wij een gele kaart en De Terriërs wist in deze fase een strafcorner te maken.’

Het gaat er morgenmiddag vanaf 12.30 uur dus om spannen. Welke Noord-Hollandse club meldt zich naast HIC in de Promotieklasse?

Jeroen Visser: ‘Ja, dat zal ongetwijfeld opnieuw een schaakspel worden, maar ik heb er een goed gevoel over. We verloren vorige week met 4-1 maar dat gaf een erg vertekend beeld. En vandaag vond ik ons ook de betere, hoewel dus niet echt goed. We moeten een paar dingen anders doen en daar gaan we zaterdagavond eens over praten met de technische staf. We hebben in ieder geval het thuisvoordeel, dat scheelt wel vind ik.’

0-1 Lois de Zeeuw
1-1 Meike Tjaberinga 1-1 (sc)


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram