header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Limonadebeleid op HBS: gratis, maar niet altijd voor iedereen

Nieuws afbeelding 1-9-2018 Gratis limonade wordt op HBS geschonken, maar niet altijd en niet voor iedereen.

Bij de jongste jeugdtrainingen en wedstrijden krijgen de spelers en tegenstanders gratis frambozenlimonade van HBS. Om het suikergebruik terug te dringen is de verhouding water tegenover frambozenlimonade het afgelopen jaar sterk teruggebracht. Dit in het kader van de ontwikkeling naar een 'gezonde sportkantine'.

Bij de ABCD- en seniorentrainingen is er geen gratis limonade meer beschikbaar na de trainingen. Uiteraard kan er volop water gedronken worden bij het tappunt van PWN beneden in de kelder, of op verzoek aan de barbeheerder of medewerker, aan de bar.

Bij de wedstrijden van de ABCD worden nog wel limonadekannen - 2 per wedstrijd voor thuisteam en tegenstander - gratis verstrekt om deze gezamenlijk met de tegenstander in de derde helft te nuttigen.

Bij de senioren is de limonade niet gratis. Deze kan tegen de geldende tarieven besteld worden aan de bar. Voor de senioren zijn er op zondag speciale 'teamkrat' en 'teamborrelhappen' te verkrijgen aan de bar tegen gereduceerde prijzen.

Daarnaast staan er op wedstrijddagen en bepaalde trainingsdagen grote watertappunten klaar op de bar. Het water wordt 'verrijkt' met munt, citroen, basilicum oid. Ook dit dorstlessend water kan gratis genuttigd worden

Het bestuur van HBS


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram