header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Robbert Zevalkink stopt als Technisch Directeur Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 9-4-2018

Na zeven jaar gaat een vertrouwd gezicht, Technisch Directeur en trainer van onze jongste jeugd, Robbert Zevalkink stoppen bij de jongste jeugd van HBS.


Hij heeft gezorgd voor veel aandacht voor zowel het hockeyspelletje als voor de sociale aspecten van onze club in de opleiding van onze jeugd.  Onder het motto "We moeten kinderen ‘hockeygek’ maken” is de jongste jeugd bij HBS nog meer een plek geworden waar kinderen graag leren hockeyen. Dat dat goed is gelukt mag blijken uit het enorme aantal aanmeldingen voor de jongste jeugd en het geringe aantal opzeggingen!


Robbert gaat in de tweede helft van dit jaar de verkorte PABO afronden en daarna voor de klas. Deze stap laat zich moeilijk combineren met zijn functie als technisch directeur jongste jeugd. Wij wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging. Robbert blijft beschikbaar voor werkzaamheden die zich beter laten combineren met het leraarschap (of is het meesterschap?).

 

We zijn dus op zoek naar een Technische Directeur Jongste Jeugd. De vacature staat op Hockey.nl. Mocht je zelf interesse hebben of weet je een goede kandidaat neem dan contact op met Jan Pool, bestuurslid op [email protected]of 0642873029.

 Jan Pool


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram