header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

MD3 wint afgetekend onder leiding van Supercoaches

Nieuws afbeelding 12-3-2018

Zaterdag 10 maart was de kraker tussen HBS MD3 en Bennebroek MD4. De dames van de MD3 hadden supercoaches en gingen onder bezielende leiding van Julia van Liemt en Roos Damen aan de bak. De eerste helft moesten beide partijen nog duidelijk wennen aan (weer) op het veld spelen. Met een 3-1 stand voor HBS gingen we de rust in. De wedstrijd kon nog duidelijk 2 kanten op.


Maar er moeten inspirerende woorden gesproken zijn in de rust want HBS ging steeds beter spelen. En dat resulteerde in een afgetekende 8-1 overwinning. Doelpunten werden gemaakt door Fien, Feline, Kate, Eef en Donna. Donna maakte een pareltje door een bal vanaf rechts aan te nemen en direct snoeihard op heuphoogte in het net te lanceren. De keeper van de tegenstander was absoluut kansloos. 


Maar niet alleen de doelpuntenmakers verdienen ene compliment. Dit team is echt een team en daardoor een genot om naar te kijken. En als het dan een iets minder gaat dan weten we dat Famke (laatste man) en Djinn de boel dichthouden. En dat geeft altijd een gerust gevoel.


Dank aan Philip Puttiger en Tim Akker voor het fluiten van een puike wedstrijd. En volgende wedstrijd weer onder leiding van onze eigen coaches Annemijn Ruger en Emmy Nietzman. Op de foto ontbreekt Zahra.
Reacties


Noortje Louman

12-3-2018 @ 18:28:58 |Was vergeten te melden dat ook Georgina Euverman had gescoord.

Eefje Swinkels

13-3-2018 @ 11:20:29 |Leuk!!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram