header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Beleef je vakantie met Nationale Sportkampen op HBS

6-4-2018 In de meivakantie (30 april – 2 mei) en zomervakantie (23 – 27 juli & 13 – 16 augustus) kan jij als hockeyliefhebber ultiem genieten. In de meivakantie zelfs een kamp onder leiding van Dames & Heren 1!

Lid van HBS? Meld je aan met kortingscode LEDENHBS10 en je krijgt 10% korting op het meikamp!


Hockeykampen op HBS


30 april - 2 mei: He
ren 1 en dames 1 kamp
Als hockey jouw passie is, dan kan je meedoen aan het HBS Heren 1 en Dames 1 kamp op HBS. De bevlogen spelers en trainers van de eerste elftallen zullen jou de leukste en uitdagendste oefeningen voorschotelen en je veel tips geven hoe jij een nog betere hockeyer kan worden. Ook worden er veel partijvormpjes gedaan, lol gemaakt en zijn er luchtkussens aanwezig om even bij te komen van al dat hockeyen. Kortom: de ideale invulling van jouw meivakantie!

De Heren 1 en Dames 1 van HBS spelen in de overgangsklasse. Met aantrekkelijk en aanvallend hockey zorgen ze dat iedere zondag weer een hele belevenis is om naar ze te kijken. Doelpunten maken kunnen ze als geen ander!
 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.nationalesportkampen.nl/hbs.

Kampen in de zomervakantie

Hockeykamp - Junior

Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!

 • Clinic van een topspeler
 • 50% hockey, 50% andere sporten en activiteiten
 • Voor beginners en gevorderden van 6 t/m 8 jaar
 • Prijs vanaf €269,-


Hockeykamp - Original

Houd jij van hockey, maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!

 • Clinic van een topspeler
 • 70% hockey, 30% andere sporten en activiteiten
 • Voor beginners en gevorderden van 8 t/m 12 jaar
 • Prijs vanaf €269,-Tophockeykamp

Droom jij dag en nacht over hockey? Dan is dit kamp perfect voor jou! Verbeter jezelf door video-analyse en de tips van de tophockeyers. Na de vakantie show jij je nieuwste skills aan je teamgenoten.Sport&Spelkamp

Beleef een geweldige eerste kamp ervaring waarbij plezier en sporten centraal staat. Met een geheel nieuw programma gaan we energiek van start in 2018.

 

 • Spelenderwijs kennis maken met sporten
 • Keuze tussen 3 of 5 dagen
 • Voor energieke kinderen van 4 t/m 7 jaar
 • Prijs vanaf €134,-

 


13 - 16 augustus: Hockey & Beachkamp

Pak je hockeystick, zonnebrandcrème en zonnebril maar uit de kast! Relax, enjoy and play hockey: er is toch niets lekkerder dan eerst hockeyen en daarna uitrusten op het strand?

Op HBS zullen we een intensief hockeyprogramma volgen, als we hier moe en voldaan van zijn gaan we uitrusten in het gezellige tentenkamp of met z'n allen naar het strand! Tijdens dit kamp zal je je geen minuut vervelen, naast hockey gaan we bijvoorbeeld ook andere activiteiten doen zoals frisbeeën, skimboarden en avondspellen.

 

Ga met ons mee op het grote hockeyavontuur!
Maak je hockeyavontuur compleet met een van de overnachtkampen, daag jezelf uit tijdens het tophockeykamp Advanced of vlieg met ons mee naar Barcelona voor het ultieme #HockeyAvontuur.

 

2 april: Kick-off 2018 met supersterren!
Carlien Dirske van den Heuvel, Mila Muyselaar en Hester van der Veld, geven jou op 2 april de ultieme hockeyervaring in Rotterdam. Kijk, luister, ervaar en leer van deze internationals tijdens de Nationale Hockey- & Keepersdagen.

 

Voor alle trainers
Ben jij 17 jaar of ouder en wil je ook helpen tijdens zulke toffe kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden

 


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram