header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Tussenstand zaalhockey-2: eerste poulekampioenen komen eraan

Nieuws afbeelding 23-1-2018
Na JA1 wisten ook D1 en D2 zich te plaatsen voor de Districtskampioenschappen Zaal. JA1 werd uiteindelijke 4e en D1 en D2 spelen op zaterdag 27 januari hun halve finales. Heren 1 degradeerde jammerlijk na slechts één winstpartij en 2 gelijkspelen. Heren 2 eindigde als voorlaatste in hun zware poule.

De eerste (potentiële) kampioenen komen nu boven drijven in de diverse poules:

Bij de senioren doet H3 het goed, zij staan nu 1e in de subtopklasse met 4 winstpartijen uit 4. Heren 5, het zaaltrimteam staat op de laatste plek, maar met 1 winstpartij die met veel plezier werd behaald.

Bij de jongsenioren teams staat DJ1 nog steeds ongeslagen op de 1e plek na 8 wedstrijden in de Topklasse en DJ3 neemt een keurige 3e plek in met nog 3 speelronden te gaan.


Bij de jongenslijn van de ABCD-jeugd staat JB2 fier aan kop in de subtopklasse en zal het er spannen of zij die positie kunnen vasthouden. JC2, JC3 en JC4 staan in de middenmoot met kansen op hoger.

De Jongens D-lijn werd JD1 3e in de Topklasse (na het verwerken van een foutieve uitslag) en staat JD12 ongeslagen bovenaan in de subtopklasse na 8 wedstrijden met 1 speelweekeinde te gaan.
 JD2 en JD4 hebben  nog relatief weinig gespeeld in hun poule en hebben nog kansen voor een hogere klassering.


Bij de ABCD - meidenlijn hebben MA1, MA2 en MA4 nog weinig wedstrijden gespeeld en kunnen ze de komende speelweekeinde stappen maken. 
MA3 staat comfortabel ongeslagen op een 1e plek en  MA5 staat tweede met uitzicht op een toppositie. 

MB1 staat 2e op doelsaldo in de subtopklasse. In de C-lijn bevindt MC2 zich op de 1e plek (in de 1e klasse) evenals MC6.

In de meiden D-lijn komen bijna alle teams bovendrijven: MD12 staat 3e in de subtopklasse, MD2 1e in de 1e klasse, MD3 op een keurige 3e plaats. MD4 staat ongeslagen bovenaan en MD5 op een 2e plek en MD6 op nummer 1.


Veel succes in de laatste fase van de competitie. Half februari maken we de eindstanden op! En zoals jullie weten, kan dat bij zaalhockey heel snel veranderen...

Reacties


Pascal Creyghton

24-1-2018 @ 13:37:38 |kleine correctie JD1 is 3e geworden!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram