header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Dames 1 en 2 naar districtskampioenschap zaterdag 27 januari

Nieuws afbeelding 22-1-2018
Dames 1 en 2 hebben zich geplaatst voor de districtskampioenschappen die zaterdag 27 januari gehouden worden in Sporthallen Zuid te Amsterdam.  


In de bijlage treffen jullie het speelschema aan. Dames 2 speelt om 10:00 uur tegen Amsterdam D2. Om 12:00 uur wordt door D2 of om de troostprijs gespeeld of een zilver of goud. Dames 1 speelt om 15:00 tegen Pinoké en om 17.00 de finale of om de 3-4e plek.


Dames 1 wist een tweede plek te veroveren na HIC en wist daarmee Bloemendaal D1 uit de districtsfinale te houden. Dames 2 werd al eerder met 1 verlieswedstrijd kampioen in de Topklasse-poule voor Bloemendaal D2 en Alliance D2.


Beide teams rekenen op HBS-support op het prachtige complex in Amsterdam Zuid. Er is daarnaast nog genoeg te zien. Ook de heren spelen de halve finales. Daarvoor wisten zich uit de poule van HBS Heren 1, Qui Vive (poule winnaar) en HIC zich te plaatsen. Heren 1 degradeerde helaas opnieuw en speelt volgend seizoen een klasse lager.
Heren 2 - een combinatieteam van H2 en H4 - eindigde op plek 4 in de reserve Topklasse en moeten waarschijnlijk play outs spelen.

Pinoké H1

Pinoké D1

Qui Vive H1

HIC D1

Bloemendaal H1

Terriërs D1

HIC H1

HBS D1


De Senioren Reserveteams zijn:

Reigers H2

Terriërs D2

Amsterdam H3

HBS D2

Xenios H2

Amsterdam D2

Hurley H2

Bloemendaal D2Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram