header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Tussenstand zaalhockey: veel teams bovenin

Nieuws afbeelding 28-12-2017
Even een tussenstand na de eerste paar zaalweekenden. Dames 1 staat na vier wedstrijden bovenaan, ongeslagen met 10 punten, op de voet gevolgd door Bloemendaal in de hoogste regionale klasse. 

H1 balanceert in de middenmoot na 2 verliespartijen, 1 winst en 1 gelijk in de Topklasse. Dames 2 staat ongeslagen bovenaan met 4 winstpotten in de Topklasse. H2 heeft pas 2 wedstrijden gespeeld in de Overgangsklasse: 1 verliespartij tegen Amsterdam en 

Welke zaaltams staan er nog meer goed voor (bij de 1e drie)

Bij de senioren doet H3 het goed, zij staan nu 1e in de subtopklasse. Bij de jongsenioren teams staat DJ1 ongeslagen op de 1e plek in de Topklasse en JD3 neemt een keurige 3e plek in.


Bij de ABCD-jeugd staat JA1 nu 3e in de Topklasse en JA12 2e in de subtopklasse. JB1 3e in de subtopklasse.

JB2 staat aan kop, eveneens in de subtopklasse. JC2 en JC3 staan beide op een 3e plek (allebei in de 1e klasse).
De Jongens D-lijn presteert ook uitstekend: JD1 staat 3e in de Topklasse en JD12 ongeslagen bovenaan in de subtopklasse. JD2 is 3e, eveneens subtopklasse.


ABCD-meidenlijn

Bij de meidenlijn staat MA3 keurig ongeslagen op een 1e plek, evenals MA5. MB1 staat 2e op doelsaldo in de subtopklasse en MB5 3e na slechts 2e wedstrijden. In de C-lijn bevindt MC1 zich op de 3e plek in de subtopklasse en staat MC2 1e in de 1e klasse en MC6 heeft eveneens de koppositie te pakken.


In de D-lijn komen bijna alle teams bovendrijven: MD12 staat 2e in de subtopklasse, MD2 3e in de 1e klasse, MD3 op een keurige 2e plaats. MD4 staat ongeslagen bovenaan en MD5 en MD6 balanceren op positie 2.


Veel succes in het vervolg van de competitie. Eind januari maken we een nieuwe tussenstand op! En zoals jullie weten, kan dat bij zaalhockey heel snel veranderen...


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram