header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Josefien was supercoach bij JD3

Nieuws afbeelding 24-11-2017

Afgelopen zondag mocht ik als supercoach aanwezig zijn bij de wedstrijd van HBS JD3 tegen de Reigers JD2. Tijdens mijn jeugd heb ik veel wedstrijden tegen de Reigers moeten spelen en wist ik dat het geen makkelijke pot zou worden. Het was een stormachtige zaterdag en we begonnen de dag met de voorbespreking in de besprekingsruimte. Al gauw merkte ik dat dit een team was met ambitie: een korte videobespreking van de vorige wedstrijd, een uitgebreide tactiek voor de dag, en alle energie straalde van de jongens af. Ze waren er helemaal klaar voor.


De eerste helft was begonnen en snel merkten we dat het een pittige wedstrijd ging worden. De Reigers konden goed onder onze press uitkomen en speelden veel harde ballen dwars door de as. HBS toonde veerkracht en tikte een aantal keer mooi door de verdediging heen. Beide ploegen kwamen tot een paar mooie kansen. De ruststand: 1-1.


In de rust hebben we een paar belangrijke verbeterpunten belicht en vol goede moed begonnen we aan de tweede helft. Na een paar mooie aanvallen van HBS hing de 2-1 voorsprong in de lucht. Helaas viel het doelpunt maar niet en onverwachts scoorden de Reigers de 1-2 door een ongelukkige toevalstreffer. De eerste keer in de competitie dat de jongens op achterstand kwamen in een wedstrijd. Toch bleven ze knokken en er kwamen kansen genoeg, helaas werden ze niet benut en de wedstrijd eindigde in 1-2. Ondanks dat ze verloren hadden, hebben ze er hard voor geknokt en mooi spel laten zien. Uitgeput en koud van de regen hebben we binnen nog limo gedronken en de wedstrijd kort nabesproken.


Ik vond het erg leuk om JD3 voor een dagje te mogen coachen en ik ben trots op hun doorzettingsvermogen.


Zet 'm op volgende week tegen Westerpark!!

 


Josefien den Hertog

HBS dames 1

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram