header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Supercoach, super initiatief van D1 en H1

Nieuws afbeelding 19-11-2017 De spelers van Dames en Heren 1 zijn natuurlijk onze allerbeste hockeyers. Zij vinden het leuk om hun kennis over hockeyen te delen met onze jeugdteams.


1 van de hele leuke initiatieven die daaruit is gekomen is dat van de supercoach.


Alle spelers van D1 en H1 gaan langs bij onze ABCD teams en begeleiden (uiteraard in overleg met de coaches van de teams) een wedstrijd van het team. Van verzamelen, tot teambespekeing, van warming up tot opstelling, van manier van wisselen, tot tactische tips, van individuele tips over je slim opstellen in het veld, tot technische aanwijzingen.


Altijd goed om eens een frisse blik op je team te krijgen, en inspirerend om eens tips te krijgen van iemand die een echte expert is op het spelletje dat we allemaal zo leuk vinden.


Komen de supercoaches ook bij jouw team langs? Jazeker, de ABCD commissie deelt jullie in. Als het goed is komt elk team dit seizoen een keer aan de beurt. Heb je zelf een speciale wedstrijd waar je wel een supercoach uit D1 of H1 zou willen hebben? Geef een seintje aan de ABCD coördinator van jouw lijn.


Hierbij wat foto's van de meisjes B6. Nou, die meiden hadden er zeker lol in!
Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram