header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Opfriscursussen fluiten in de zaal

Nieuws afbeelding 29-11-2017 HBS organiseert op woensdag 29 november om 20.00 op het eigen clubhuis een clinic over fluiten in de zaal: de uitnodiging daarvoor is ook door de coach/manager van elk zaalteam naar alle spelers en ouders met een scheidsrechterskaart verstuurd.

Na een algemene presentatie over de (nieuwe) zaalregels, wordt in kleinere groepen specifieke thema's verder toegelicht.

Natuurlijk is ook iedereen die meer wil weten van de zaalregels van harte welkom op deze avond.

Kun je er helaas niet bij zijn? Kom dan op zondag 3 december oefenen bij het Kennemersport Centrum, bij het Warming-Up Toernooi voor de HBS ABC jeugd tussen 09.00 - en 14.30. Fluit een kwartiertje mee, en krijg hulp van ervaren zaalscheidsrechters van onze CS+ groep.

Tot slot kan je aansluiten bij een informatie-avond bij een andere club, op initiatief van de KNHB:

 

28 november AthenA

29 november Alliance

30 november Saxenburg

1 december Myra

6 december Hoorn

 

Elk clubhuis is open vanaf 19.30 uur. De briefing zal duren tot ongeveer 22.00 uur. Op de avond zullen 2 bondsscheidsrechters uitleg geven over de spelregels aan de aanwezigen. Natuurlijk zijn alle eigen clubscheidsrechters welkom alsmede scheidsrechters van andere clubs die zich tevoren moeten aanmelden bij de KNHB organisatie, via: [email protected]

We hopen dat deze trainingsopties zullen bijdragen tot betere arbitrage in de zaal, waardoor er nog meer plezier beleefd kan worden aan het zaalhockeyen!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram