header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

MD3 ongeslagen Herfstkampioen

Nieuws afbeelding 13-10-2017
Zaterdag 7 oktober was het dan zover: na vier gewonnen wedstrijden en een nog niet gepasseerde keepster konden de meiden van MD3 kampioen worden in een rechtstreeks duel tegen het nog ongeslagen MD3 van HC Haarlem. 


HC Haarlem was op eigen veld echter van plan zelf kampioen te worden en nam gelijk het initiatief. HBS knokte zich goed terug in de wedstrijd. Vlak voor rust wist Georgina het teruggewonnen overwicht in een goal om te zetten: 1-0! 


In de tweede helft weet HBS de score te verdubbelen door een prachtige strafcorner die door Donna werd afgemaakt: 2-0! HC Haarlem leek aangeslagen, maar kwam terug in de wedstrijd door ook een strafcorner te benutten: 2-1. HBS beantwoorde dit gelijk met een prachtige aanval die wederom door Georgina werd afgemaakt: 3-1. 

HC Haarlem kwam vlak voor tijd nog terug tot 3-2, maar dat was slechts voor de statistieken: de meiden van HBS werden onder bezielende leiding van coaches Emmy Nietzman en Annemijn Rüger de terechte herfstkampioen. Gefeliciteerd meiden!

Het management van MD3


Reacties


Aniek Baljeu

14-10-2017 @ 17:46:10 |Lekker dannnn😍😘

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram