header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Verkeerd afsluiten clubhuis kost geld

Nieuws afbeelding 2-10-2017
Regelmatig wordt het clubhuis door leden en trainers van HBS verkeerd afgesloten. Dit met gevolg dat er onnodig de beveiligingsdienst NVD 's nachts moet langskomen om alsnog correct af te sluiten. Helaas kan dit niet meer zonder gevolgen blijven, omdat het verkeerd sluiten van het clubhuis onze leden grofweg 50 euro per keer kost. Dit heeft de vereniging al duizenden euro's gekost.


Het bestuur heeft eind vorig seizoen besloten dat degene die verkeerd afsluit, ook de kosten moet betalen van deze verkeerde handeling, te weten minimaal euro 50 ((afhankelijk van de kosten die de NVD aan ons doorberekent), dat verhaalt wordt via de automatische incasso.

Daarnaast is de afsluiter verplicht omhet afsluitingsprotocol nauwgezet te volgen, omdat als dat niet gebeurt, er ook alarmmeldingen kunnen optreden. Het afsluitingsprotocol kan je ontvangen van de verenigingsmanager, Marlies van Damme. Met haar kan je ook overleggen hoe alarmmeldingen te voorkomen. NB.: het sluitingsprotocol hangt ook boven de  alarmkast.

Mocht je hier niet mee akkoord gaan, dan is het niet mogelijk meer om zelf af te sluiten en zal jij en je teamgenoten het pand tegelijkertijd met de barmedewerker moeten verlaten.

Namens het bestuur van mhc HBS,

Marten van Vliet
voorzitter

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram