header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

TEAM van de WEEK M8E3

Nieuws afbeelding 20-9-2017

Nienke, Florien, Berber, Valérie S, Puck, Fede, Kiki, Kate, Noa en Valérie J voelden zich na de overwinning van vorige week sterk!! Trotse coach Jetske zorgde voor een goede teamspirit. En daar gingen ze... met enorm veel enthousiasme stonden de meiden klaar voor de wedstrijd tegen het Amsterdamse IJburg. 


Het veld zag er uit als een zwembad maar dat maakte voor de meiden niets uit. De regen zorgde ervoor dat beide teams lekker ontspannen en met veel lol de wedstrijd in gingen. Al vrij snel scoorde HBS 1-0 waardoor het enthousiasme nog sterker werd. Keeper Puck stond haar mannetje en hield elke bal tegen. Het zelfvertrouwen groeide wederom en door de fijne aanwijzingen van Jetske waren de meiden vol passie aan de 2de helft begonnen. 


De keeper van IJburg was sterk en scherp maar toch wisten de meiden haar te verslaan.. ook in de 2de helft werd er gescoord.. en hoe... de meiden hebben met 2-0 gewonnen. Naast dat ze erg blij zijn dat ze hebben gewonnen zit het teamgevoel er na 2 weken al goed in!!Op naar volgende week, hopelijk wederom een wedstrijd waarbij iedereen met veel plezier naar terug zal kijken!

Bekijk de film in de bijlage!

Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram