header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen: dé staf van HBS Dames en Heren 1

Nieuws afbeelding 5-9-2017
Aanstaande zondag start de competitie voor Heren 1 en Dames 1. Na een succesvol seizoen spelen beide teams ook 2017-2018 in de landelijke Overgangsklasse. Het zal een bijzonder seizoen gaan worden, want met ingang van volgend seizoen komt er tussen de Hoofdklasse en de twee overgangsklassepoules een tussenklasse bij, waarin de beste 6 teams uit de Overgangsklasse een plaats krijgen. Een extra spannend jaar dus, waarin we gaan kijken of het haalbaar is voor onze dames of heren om bij die eerste 6 te eindigen!


Bij Dames 1 is Jeroen Tuininga de eindverantwoordelijke coach geworden en volgt daarme Robbert Zevalkink op (die Heren 2 onder zijn hoede neemt). Als assistente bij de dames een nieuw gezicht: Suzanne Reimering. Suzanne is al vele jaren actief bij Pinoké en is daar onder meer coach van meisjes A1.
Jan Mattijs Heinemeijer gaat het begeleidingsteam versterken en zal één keer per week bij de training assisteren. Jan Mattijs was eerder actief als assistent-coach bij Pinoké, Laren en Stichtse,
Stefan van Schooten zal wederom manager zijn!
Noa van der Velde verzorgt de conditie- en krachttraining.

Bij Heren 1 is de technische staf vrijwel onveranderd gebleven: Thomas Immink is de eindverantwoordelijke trainer-coach met als zijn assistent Sven Pechler, oud-Heren 1 speler.
Ook bij de heren zal Jan Mattijs het team versterken. Daarnaast wordt Maarten Stenvers aan de staf toegevoegd als assistent trainer. Maarten heeft onder meer Dames 1 van Pinoké gecoacht.
Maarten Kroese blijft manager van de mannen.

Dames 1 start zondag uit bij Leonidas en de heren gaan het opnemen in Utrecht tegen USHC. Bij beide teams zijn nieuwe speelsters en spelers toegevoegd; we zullen hen later voorstellen. Wij wensen onze eerste teams en de technische staf een heel mooi, succesvol en sportief seizoen toe!

Maarten Wieringa
Bestuurslid Tophockey

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram