header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Dinsdag 5 september ABCD coach- en managersavond breedteteams

Nieuws afbeelding 3-9-2017
Jullie worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de officiële seizoenstart voor alle ABCD coaches en managers van de breedteteams.


Datum: dinsdag 5 september
Tijd: ontvangst vanaf 19.45 uur, start exact 20.00 uur op het terras, einde met een drankje vanaf 22.00 uur…….
Locatie: HBS clubhuis
Meenemen: pen en papier/laptop
Kleding: makkelijke (sportieve) kleding/-schoenen
 


 
 • We starten om 20 uur met een teambuildingsopdracht olv de technisch directeur Jeroen Tuininga. Inspiratie krijgen en ervaren hoe je met elkaar samenwerkt om een gezamenlijk doel te behalen. Je kunt dit ook met je eigen team doen. 

 • Om 20.30 uur een glas water en een korte kennismaking met de staf en de ABCD commissie.

 • Vanaf 20.40 uur: Petje op, petje af…………..Via deze spelvorm word je geïnformeerd over ‘Wat te doen bij….? Korte gerichte informatie die je nodig hebt om met je team te trainen en een wedstrijd te spelen: digitaal wedstrijdformulier, spelen op natuur- of kunstgras, scheidsrechters bij thuiswedstrijden, gele en rode kaarten, regelen invallers, zaal of midwinter………. 

 • Vanaf 21.00 uur zijn er drie workshops van ieder 20 minuten
  • een workshop o.l.v. een aantal ABCD’ers, waarin we aan de hand van de nieuwe brochure en flyer in gesprek gaan over hoe je je team en de ouders kunt ondersteunen komend jaar. Alle coaches ontvangen de brochure en voldoende flyers voor de ouders. De bijpassende posters hangen komend weekend al op de club.
  • Een workshop met als thema het nemen (en verdedigen) van een strafcorner door Floor Been. De nieuwe TCO meisjes en speelster van Dames 1. Zij maakt onder andere gebruik van video-opnamen.
  • Een workshop met als thema uitverdedigen door Jeroen Tuininga. 

 • We proosten vanaf 22.00 uur met een borrel op een sportief, succesvol seizoen, vol enthousiasme van een ieder van ons!! 

We verheugen ons erop jullie allen dinsdag de 5e te zien!! Ook ervaren coaches en managers worden van harte uitgenodigd om hun best practices te delen. Dank allen vast voor jullie bereidheid en inzet.


Met sportieve groet,
Technische Staf en ABCD commissie

Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram