header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Contributies seizoen 2017-2018 voor veld en zaal

Nieuws afbeelding 30-6-2017 Op de algemene ledenvergadering zijn de contributies voor het seizoen 2017-2018 vastgesteld en aangenomen. In doorsnee vind er een licht indexering plaats van de contributies voor bijna alle ledencategorieën.

De indexering is mede nodig vanwege een extra reservering die gemaakt wordt voor het eeuwfeest en het feit dat zowel dames 1 als heren 1 in de Overgangsklasse spelen, hetgeen hogere kosten met zich meebrengt. De contributie voor de maandagtrimmers en het studententarief blijft ongewijzigd. 

Voor zaalhockey is het nu mogelijk om als team alleen in te schrijven voor het zaalhockeyseizoen (zonder trainingen). De bijdrage per team met een minimum van 8 spelers is euro 400,-. Op verzoek kan er op het veld gratis getraind worden. Balken en goals komen daarvoor beschikbaar.

Verder is er een gedifferentieerd tarief met 5 of 8 trainingen voor jeugd en senioren. Dit is vooral ingegeven door het verwachte tekort aan zaalcapaciteit komend seizoen. Er kan gekozen worden voor één variant, maar de feitelijke toewijzing is afhankelijk van de beschikbare capaciteit 

Het volledige contributie-overzicht is terug te vinden in de bijlage van dit bericht.

Het bestuur van mhc HBS
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram