header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

HBS en onze buren. Hou rekening met elkaar!

Nieuws afbeelding 16-6-2017

Op dit moment is het bestuur van HBS en SEAH in gesprek met de Gemeente Bloemendaal, enkele omwonenden en de buurtvereniging Bloemendaal Noord. Doordat wij een actieve vereniging zijn produceren wij natuurlijk het nodige geluid tijdens toernooien en feesten.


HBS heeft slechts een paar vergunningen per jaar voor evenementen met afwijkende geluidsnormen of sluitingstijd en moeten ons verder aan de in de wet vastgestelde geluidsnormen houden. Overschrijding van de normen betekent het verlies van de vergunningen: dus geen jeugdfeest, Paastoernooi of ander evenement meer.


Om ervoor te blijven zorgen dat wij binnen de in de vergunning gestelde geluidsnormen opereren maar daarnaast ook onze uiterste best blijven doen onze buren niet onnodig tot last te zijn vragen wij jullie allemaal om bewust te zijn van de volgende vaste afspraken;

- Als je tijdens een gezellige middag of avond of evenement een lekker muziekje wil aanzetten stem dat dan eerst af met Barmanager Evert of een vast personeelslid van de bar. Zij zijn verantwoordelijk voor de inzet van muziek en je hebt dan ook hun toestemming nodig. Als zij melden dat er teveel geluid is wees dan zo vriendelijk hiernaar te luisteren.


- Voor georganiseerde evenementen of toernooien moet er in overleg met het bestuur en Evert een uitzondering gemaakt worden. Zorg er zelf dan even voor dat dat vóór aanvang van het evenement afgestemd is met iedereen.


- Vraag bij de verenigingsmanager Marlies of barmanager Evert wat wel en wat zeker niet mag.


Wat bijvoorbeeld zeker niet mag:

- grote speakers op het terras plaatsen en daar muziek op aansluiten.

- de muziek binnen hard aan en de deuren naar buiten open zetten.

- in de vroege ochtend of s'avonds laat even binnen de muziek lekker hard zetten tijdens opbouw of opruimen.

Onze buren vinden ons een actieve vereniging en willen ons zeker geen plezier ontnemen, maar we hebben allemaal wel de verplichting ons als een goede buur te blijven gedragen. Let op het geluid dat we zelf of andere maken, laat geen rommel slingeren en laat ons allemaal genieten van de prachtige omgeving waar we spelen en wonen.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram