header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Florisca Neut, secretaris van het bestuur

Nieuws afbeelding 12-6-2017
Ik ben Florisca Neut (47) en wordt op 28 juni officieel voorgedragen als de nieuwe secretaris van HBS, de opvolgster van Alice Binnendijk.

Ik ben getrouwd met Frank en samen hebben wij drie kinderen Friso, Feline en Florance. Tien jaar geleden is onze dochter begonnen met hockey op HBS, daarna haar broer en tot slotte is Florance als puppie lid geworden. 


Hoewel de oudste twee inmiddels om studieredenen gestopt zijn is Florance een fanatieke keepster die met veel plezier volgend seizoen in de B4 gaat spelen. We wonen praktisch om de hoek bij HBS en zijn dan ook vaak te vinden op de club, bij de wedstrijden van de kinderen of op zondag op het terras bij Heren 1. 

In mijn professionele leven werk ik al jaren voor de grootste (food) retailketen van Nederland in verschillende leidinggevende functies. 


Voor mij is het belangrijk een steentje bij te dragen aan onze mooie club waar mijn kinderen met veel plezier hockeyen.  Daarom heb ik de afgelopen tien jaar verschillende vrijwilligersfuncties vervuld, momenteel als voorzitter van de Vrijwilligerscommissie. Dit heb ik een aantal jaren met veel plezier gedaan. 


Met mijn ervaring zowel binnen als buiten de club kan ik een goede bijdrage leveren aan het reilen en zeilen van HBS. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met de overige bestuursleden en de SEAH. maar ook met alle andere mensen die zich inzetten voor onze club.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram