header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

MD1 ongeslagen kampioen in Topklasse B

Nieuws afbeelding 28-5-2017
Zaterdagmiddag 12.30 uur en zo rond de 30 graden... Op veld 3 bereiden de meisjes van de MD1 zich voor op hun kampioenswedstrijd.

Het is vreselijk warm en de zenuwen zijn volop aanwezig.Als de wedstrijd begint opent HBS sterk. Dankzij een goed benutte strafcorner van Jet komt MD1 op voorsprong 

Rood Wit doet er alles aan en ook zij halen een doelpunt uit een strafcorner. Niet leuk, 1-1! Vlak voor rust heeft Jas alle ruimte en gaat in de zesde versnelling vanaf het middenveld op de cirkel af. 2-1!!   

Ondanks twee ingelaste drinkmomenten was iedereen oververhit, maar de meiden lieten zich niet kennen. De tweede helft werd mooi uitgespeeld en wist Suze nog aardig wat ballen te stoppen  in de achterhoede. Rood Wit deed nog een zenuwslopend schot op goal. Natuurlijk bleef onze koelbloedige keepster Mijntje ook deze bal de baas! Nadat iemand riep 'nog 1 minuut meiden', hielden de ouders langs de kant de adem in. En eindelijk was daar het verlossende fluitsignaal! Kampioen in de topklasse B!


Wat een toppers! Pernille, Jassie, Annika, Noor, Fien, Jente, Maxine, Suze, Jet, Jasmijn, Tessa, Mijntje, Dominique, Madelon en Cleo en natuurlijk coaches Sanne, Nica en Robbert. Van harte gefeliciteerd!! 


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram