header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Doelpuntenfestijn Heren 1; Huizen naar huis met dubbel verlies

22-5-2017
Het was een mooie zondag. En niet alleen het weer!

Huizen verslikt zich twee keer in HBS en Heren 2 behaalde 3 punten tegen Amsterdam. Het smetje op de zondag was het verlies van D2 tegen koploper Voordaan met 3-2. Het jonge damesteam moest het afleggen tegen de rustig routineus hockeyende ploeg uit Groenekan. Niet getreurd, wie de jeugd heeft heeft de toekomst! 


De laatste TD van het seizoen als slotstuk werd een prachtig seizoen afgesloten bij de vaandelteams. Heren 1 eindigde door de winst van 5-4 op Huizen als 7e en Dames 1 sloot af op de 9e plek.De senioren gaan nog een paar weekjes door en bij de jeugd gaan de selectietrainingen in de week voor Pinksteren van start!

Huizen verslikt zich

Huizen verslikte zich op HBS door met een 3-2 nederlaag huiswaarts te keren. Dat kostte de koploper het thuisvoordeel in de play-offs tegen Nijmegen. Trainer-coach Boaz Janssen vermande zich door te stellen dat hij niet zo hecht aan iets als ‘het thuisvoordeel'.

Janssen: ‘We hebben een aantal speelster rust gegund op weg naar de play-offs en het mooie is dat mede daardoor een speelster van veertien jaar bij ons kon debuteren; Noa van Leer, een eerstejaars B’tje. En zij scoorde prompt ook nog.’

HBS – Huizen 3-2 (2-1)
1-0 Aimee Emanuels, 2-0 Renske van Driel (sc), 2-1 Iris Aalbers, 2-2 Noa van Leer, 3-2 Floor Been

Na de wedstrijd werd - na 7 vette jaren afscheid genomen van coach Robbert Zevalkink met bloemen en applaus. Ook drie spelers namen afscheid: Renske, Noor en Femke. Bloemen en applaus waren ook hun deel voor 3 prachtige mooie jaren!

Doelpuntenfestijn

HBS Heren 1 en Huizen maakten er in een open duel een doelpuntenfestijn van. Uiteindelijk trok HBS aan het langste eind en won met 5-4. 


Daardoor eindigde het team van Thomas Immink keurig op een zevende plaats. En daar zag het rondom de winterstop bepaald niet naar uit.


HBS – Huizen 5-4 (3-1)
0-1 Nick Beukering, 1-1 Bart Happe, 2-1 Tim Ossewaarde (sc), 3-1 Tim Ossewaarde (sc), 4-1 Sake Hermans, 4-2 Daan Vermeiden, 4-3 Stijn Mennink, 5-3 Max Vergnes, 5-4 Nick Beukering

Bij de Heren namen we afscheid van met bloemen en champagne van Yobo, Ties, Philip en Nils. Heren met wie met mooi hockeyjaren en wedstrijden hebben gedeeld. Philip gaat komend seizoen spelen bij H2. Yobo, Ties en Nils gaan carrière maken!

i

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram