header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

MD2 pakt kampioenschap voor slotweekeinde

Nieuws afbeelding 22-5-2017
Één wedstrijd voor het einde zijn de Dames van MD2 afgelopen zaterdag kampioen geworden! Hulde voor dit sportieve & gezellige selectieteam.


Met 7 winstpotten en een doelsaldo van +19 zijn ze niet meer in te halen door de nummer 2. De kampioenswedstrijd bleek een echte kampioenswedstrijd te zijn: de nodige spanning in en rond het veld, een vroege achterstand, een hele wedstrijd hockeyen op de helft van de tegenstander, een berg aan kansen en toch niet scoren tot de 68e minuut. 


Gelukkig was uiteindelijk 1 secuur uitgevoerde aanval genoeg om een kleine blamage te voorkomen. Een hard schot van Sophie vanaf kop cirkel over de keeper landde perfect in de goal. Het gelijkspel bleek genoeg om het kampioenschap binnen te slepen! 

Volgende week de laatste pot om 16h00 op het hoofdveld. Als de keepster Josephine haar goal enigszins weet schoon te houden, valt ze ook nog in de prijzen als minst gepasseerde keepster van HBS! 


Namé, Margot, Wies, Julie, Fem, Doris, Ditte, Noëlle, Bess, Noortje, Brutt, Amy, Josephine, Charlotte, Lieke & Sophie, jullie zijn toppers!


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram