header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Technische staf voor Heren en Dames 1 en 2 vrijwel rond

Nieuws afbeelding 16-5-2017
Voor onze top-senioren teams zijn we zo goed als rond met het samenstellen van de technische staf voor het seizoen 2017-2018.
 
Bij Heren 1 blijft de staf na een geslaagd jaar ongewijzigd. Thomas Immink blijft de eindverantwoordelijke trainer/coach. Sven Pechler is wederom de assistent trainer/coach. Jan-Mattijs Heinemeijer zal opnieuw de functie van trainer/adviseur vervullen.

Als manager is Maarten Kroese weer bereid gevonden om deze taak op zich te nemen.
Met Noa van de Velde zijn we nog in gesprek over de functie die hij bij beide vaandelteams gaat vervullen.
 

Bij Dames 1 zal Robbert Zevalkink aanstaande zondag - na 7 jaar - afscheid nemen. De nieuwe trainer/coach van Dames 1 wordt Jeroen Tuininga. Jeroen is dit jaar assistent trainer/coach van de dames. Naast de eindverantwoordelijkheid voor Dames 1 blijft Jeroen ook zijn taak als Technisch Directeur van de ABCD-jeugd voortzetten.

Het bestuur is nog volop bezig om de rest van de staf voor Dames 1 in te vullen. Zodra hier meer definitief over bekend is, wordt dit op de site en Facebook gepubliceerd.

 
Na een seizoen waarin het ons niet was gelukt om een vaste trainer/coach voor Heren 2 te vinden, hebben we hier ook goed nieuws: Robbert Zevalkink gaat dit op zich nemen.
 

Voor Dames 2 blijft Mark Jansonius ook volgend seizoen de trainer/coach. Hij wordt tijdens de trainingen geassisteerd  door Arthur Sernee en Robert Zevalkink.
 
Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat met deze invulling van de functies bij onze top seniorenteams weer kunnen uitkijken naar een mooi en succesvol seizoen.

Namens het bestuur van HBS,

Maarten Wieringa
Bestuurslid Tophockey

Reacties


Djurre Roggeveen

16-5-2017 @ 11:38:13 |WoW!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram