header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Even voorstellen: Ton Kraak, penningmeester van HBS

Nieuws afbeelding 12-6-2017 Ik ben Ton Kraak (55) en wordt op 28 juni officieel voorgedragen als de nieuwe penningmeester van HBS.


Sinds zes jaar woon ik met mijn gezin om de hoek bij HBS. Mijn kinderen hockeyen bij de club (A-jeugd en C-jeugd). Ikzelf ben als jeugdcoach actief en heb als barcoördinator ook mijn steentje aan de club bijgedragen. Het zijn van een hockeyclub vind ik meer dan alleen een sportclub. Het is een onderdeel van de gemeenschap waarin we met elkaar samen leven. Ik vind het belangrijk om daar een positieve bijdrage aan te kunnen leveren.Nu in de vorm van het penningmeesterschap.

 
Hockey is niet de sport waar ik het meest mee heb (gelukkig de kinderen wel; mensen die mij iets beter kennen weten dat ik een rood-wit voetbalhart heb wat Rotterdams georiënteerd is….) maar ik vermaak mij altijd prima op HBS. Het belangrijkste aspect van het sporten is speelplezier en gezelligheid. De sfeer op HBS voldoet daar prima aan!

 
In mijn professionele leven ben ik mede eigenaar en geef ik leiding aan een bedrijf (Dieseko Group) wat funderingsmachines maakt en wereldwijd verkoopt aan de aannemerij. Deze producten worden vooral toegepast bij grotere  infrastructurele projecten. Ik reis veel voor mijn bedrijf en probeer fit te blijven door een aantal keer per week op de sportschool mijn conditie te verbeteren.
 

Een belangrijk thema van het bestuur is uiteraard het naderende eeuwfeest van de club waar we ook financiële buffers voor moeten reserveren. Met mijn financiële en organisatorische achtergrond acht ik mijzelf goed in staat om de organisatie van HBS op een hoger peil te brengen. Dit zal ik in nauwe samenwerking met de overige
bestuursleden (incl. SEAH) en de vele andere mensen die zich inzetten voor de club, proberen te bereiken. Indien jullie mij tegen het lijf lopen en er zijn zaken die je wilt weten spreek mij dan graag aan.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram