header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Bestuur HBS zoekt nieuwe bestuurssecretaris

24-4-2017 Het bestuur van HBS is op zoek naar een nieuwe secretaris voor de vereniging. De huidige secretaris, Alice Binnendijk, stopt helaas aan het einde van dit seizoen. Alice kan haar nieuwe drukke baan niet meer combineren met de secretarisfunctie.

Het bestuur geeft leiding aan de organisatie van onze vereniging die inmiddels meer dan 1400 leden telt. Dat doet ze door de strategie voor langere termijn te bepalen, zowel voor het hockey als voor de organisatiestructuur van de vereniging. Onder het bestuur zijn veel commissies actief om ervoor te zorgen dat activiteiten en veranderingen worden gerealiseerd.

De secretaris is de spil binnen het verenigingsbestuur. Hij of zij draagt bij aan een soepele communicatie. Dit betreft de interne communicatie binnen het bestuur, de vereniging en haar leden, de commissies en de leden en de vrijwilligers. Extern zal de bestuurssecretaris veel communiceren met de KNHB en de pers, zowel landelijk als lokaal.

De secretaris is daarnaast ook het geheugen van de vereniging, zowel op de korte als de lange termijn. De secretaris legt de bestuursvergaderingen vast, notuleert, maakt actielijsten, administreert (in dropbox) en archiveert.

De secretaris is ook het geweten van de vereniging. Hij of zij bewaakt de uitgangspunten van de vereniging (statuten, huisregels) en de te volgen procedures. Voor een uitgebreider functieprofiel, zie de bijlage bij dit bericht.

Ben jij een teamspeler, heb je hart voor HBS en hockey, kun je goed communiceren en wil je jouw talent inzetten om het bestuur van HBS en daarmee jouw vereniging te ondersteunen? Laat het weten en neem vrijblijvend contact op met Marten van Vliet, [email protected]

Het bestuur van HBS Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram