header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Na dubbel verlies in weekend, blik vooruit naar de 'dubbel'

Nieuws afbeelding 6-4-2017 Opnieuw een weekend met verlies. Dames kon het in de tweede helft niet bolwerken tegen HGC en Heren1 liet het in de laatste minuut het kostbare puntje glippen tegen Gooische.

Maar we kijken vast vooruit! Komend weekend staat de dubbel weer op de rol: Dames 1 speelt het belangrijke duel tegen Schaerwijde en Heren 1 neemt het op tegen Push!

Van hockey.nl:

HGC na rust op drift

HGC was voor rust niet in staat om tot scoren te komen. ‘Dat was mede te wijten aan het feit dat HBS heel degelijk in staat is een goede press te spelen’, aldus Robbert-Jan de Vos (HGC). ‘Na rust speelden we met enkele omzettingen en dat leidde in een kwartier tijd tot drie goals. Het was een dik verdiende overwinning voor ons.’

Voor HBS veranderde er in de stand niets. De ploeg van Robbert Zevalkink blijft drie punten voor staan op Schaerweijde, dat de tiende positie inneemt.

HGC – HBS 3-0 (0-0)
1-0 Damy Sistermans (sc), 2-0 Anna Abendroth, 3-0 Anna AbendrothHBS staat kwartier te snurken

Als je in de laatste minuut een strafcorner tegen krijgt tegen Gooische, en het staat op dat moment 2-2, dan moet je vrezen voor het ergste. HBS weet er over mee te praten. Bij het scheiden van de markt mocht Floris Bakker aanleggen en dat deed hij onberispelijk; 3-2 dus.

Reinoud Wolff (Gooische): ‘Het was wat laat, maar het was een meer dan terechte overwinning. Bij rust was het 2-1, terwijl wij op dat moment verder voor hadden moeten staan.’

HBS gaf de eerste helft niet thuis, aldus trainer-coach Thomas Immink. ‘Het eerste kwartier staan we te snurken waardoor het snel 2-0 werd. Tijdens de tweede helft vond ik ons domineren. We komen terug tot 2-2 en dan doet een strafcorner ons de das om.

Gooische – HBS 3-2 (2-1)
1-0 Greame Bruyn, 2-0 Luc Smeets, 2-1 Noam Sheridan, 2-2 Tim Ossewaarde, 3-2 Floris Bakker

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram