header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Dames 1

Robbert Zevalkink stopt einde seizoen als trainer/coach Dames 1

Nieuws afbeelding 29-3-2017 Robbert Zevalkink beëindigt aan het einde van dit seizoen zijn functie als trainer/coach van Dames 1.
 

Robbert is al vanaf 2007 aan HBS verbonden, eerst drie seizoenen als speler van Heren 1, daarna 7 seizoenen bij Dames 1 waar hij startte als assistent-trainer. Na drie jaar in die rol werd hij in het seizoen 2013/2014 hoofdcoach van het damesteam.


In de afgelopen drie jaar werd hij twee keer kampioen van de eerste klasse (2014, 2016). De grootste prestatie van Robbert was het kampioenschap en promotie naar de overgangsklasse in het seizoen 2015-2016. Na degradatie in voorgaande seizoen kwam Dames 1 onder zijn leiding in één jaar terug in de één na hoogste klasse van de hockeybond.


Het naderende afscheid van Dames 1 betekent niet dat Robbert en HBS uit elkaar gaan. Robbert zet komend seizoen zijn functie als Technisch Directeur Jongste Jeugd voort. HBS dankt Robbert nu alvast voor zijn jarenlange inzet bij het eerste damesteam.


Voor de komende weken ligt er voor Robbert en zijn staf nog de belangrijke taak om met Dames 1 de plek in de Overgangsklasse veilig te stellen en dan het liefst zonder de zenuwslopende en zware play-out wedstrijden.
Wij wensen Robbert en zijn dames in deze missie nog heel veel succes en hockeyplezier toe!


Namens het bestuur van HBS,

Maarten Wieringa
Bestuurslid Tophockey

Foto: Nico Hortensius

Reacties


Koos Terra

2-4-2017 @ 22:02:26 |wat jammer en wat fijn dat je bij hbs blijft! Thx en succes!

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram