header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

Beste ouders en spelers van de Jongste Jeugd (6 december)

6-12-2007

Vele e-mailadressen blijken nog altijd onjuist te zijn. Ouders, aub even inloggen en via ‘instellingen’ controleren en indien nodig aanpassen. Hartelijk dank voor de moeite!  

Training 5 december

De trainingen op Sinterklaasdag zijn door een aantal teams goed bezocht. Met name de jongere teams waren goed vertegenwoordigd. Heel veel puppies waren er ook! Dat getuigt van een goede hockeymentaliteit. Des te jammer is het dat juist een aantal 8D speelsters het af lieten weten terwijl Thomas maandag nog heel duidelijk gezegd had dat er op HBS natuuuuuuuurlijk gewoon getraind wordt. We noemen geen namen maar geven wel een compliment aan Anne en Welmoed! Zij vertegenwoordigden in hun eentje hun team!

Even wat data

Laatste competitiewedstrijd a.s. zaterdag 8 december.

Zaterdag 15 december is inhaaldag voor de afgelaste wedstrijden (zie wedstrijdschema: M6E7, JF1, JF2, MF3, J8D2 en een oefenwedstrijd JF4 tegen JF2).

Op maandag 10 en woensdag 12 december wordt nog getraind, op vrijdag 14 december vervallen de trainingen (keepers voor de inhaalwedstrijden van 15/12 kunnen op woensdag hun spullen meenemen). Ook wordt er niet getraind in week 51, 52 en 1.

De trainingen beginnen weer vanaf   7 januari. Er wordt op HBS zoals gebruikelijk volop getraind tijdens de midwintercompetitie. Denk dus niet dat er niet getraind wordt omdat dat op andere verenigingen zo is!

Midwinterspeeldata: 12, 19, 26 januari, 2 en 9 februari. Wedstrijden die tijdens de midwintercompetitie afgelast worden, worden niet ingehaald. Alle HBS teams van de Jongste Jeugd doen mee aan de Midwintercompetitie!

Mini’s van de Week

Zondag 9 december zijn Fleur van Kekem en Arno Bakker de mini's van de week bij heren 1. Veel plezier Fleur en Arno, moedig ze aan, ze hebben het nodig!!

 Wil je ook mini van de week worden? Meld  je aan maar je zult wel even geduld moeten hebben want de volgende thuiswedstrijd van heren 1 is pas op zondag 2 maart 2008!

Bitjes tijdens de wedstrijden en trainingen:

Het is ons opgevallen dat veel kinderen tijdens de trainingen geen bitjes bij zich hebben. Komende weken wordt hier extra aandacht aan besteed. Ouders, let erop dat de bitjes meegenomen worden dan zorgen de trainers dat ze tijdens de trainingen ook in de mond zitten! Op zaterdag is dit de verantwoordelijkheid van de ouders. Coaches, aub ook controleren. Geen bitje in = niet spelen!

Ook voor scheenbeschermers geldt dat het dragen verplicht is!

 

Veel plezier de laatste wedstrijd!

 

Groeten van de Jongste Jeugd Commissie

Voor vragen: [email protected]

 

 

 

 

 

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram