header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

MB1 zaalkampioen in laatste speelweekeinde

Nieuws afbeelding 15-2-2017
Afgelopen zaterdag was het zover, HBS zMB1 werd kampioen in de 1e klasse. 
Bloedstollend, spannend, gedreven en doelgericht waren de meiden naar IJburg gekomen. Hurley stond eerste in de poule maar 2 overwinningen zou HBS bovenaan brengen.


Veel publiek was meegekomen om aan te moedigen en dat was maar goed ook, de eerste wedstrijd ging een beetje moeizaam, HBS dominant maar gemiste kansen, een gemiste strafbal en andere ongemakken maakte het voor het publiek het er ook niet makkelijker op. Schorre kelen van het aanmoedigen Coach bleef kalm want wist wat zijn team kon.


Een verlossende 1-0 maakte de automatismen los en de HBS machine rolde naar de 3-1 bij het eindsignaal. Tweede potje kon de dametjes naar het kampioenschap leiden, nu zouden de meisjes van de vrouwen gescheiden gaan worden. Ademloos luisterde het thuisgebleven legioen mee aan de transistorradio naar het verslag van de wedstrijd. HBS aanvalsgolven bleven komen. In eerste instantie zonder resultaat maar de tegenstander knakte uiteindelijk. Meedogenloos, beheerst en onverzettelijk werd het lijntje binnen gehaald. 4-0 voor HBS


Tijd voor champagne, een paar sentimentele ouders pinkten een traantje weg, laat het veldseizoen maar weer komen, de MB1 is er helemaal klaar voor!


Jan PapperaziJeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram