header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd (Funky, Puppies, 8DEF en G-hockey)

M8E2 alle wedstrijden gewonnen zaalhockey seizoen 2016-2017

Nieuws afbeelding 13-2-2017
Het kon eigenlijk niet meer misgaan, maar toch bleef het tot het einde een beetje spannend voor M8E2.

Zondag 12 februari werden de laatste twee wedstrijden gespeeld op het VU-sportcomplex Uilenstede tegen Magnus en Xenios. Tot dan toe waren alle 6 de wedstrijden gewonnen met prachtige scores (12-0, 10-0, 6-2 en 4-2). Vorige week had M8E2 het nog een 'beetje zwaar' tegen Xenios E4, maar wonnen toen uiteindelijk (verdiend) 4-2. 


Zou Xenios zich op zondag 12/2 revancheren? Onze meiden lieten zich niet gek maken. Er werd goed overgespeeld, mooie passes gegeven, technisch mooie trucs toegepast en vooral was de drive te winnen bij alle meiden overduidelijk aanwezig. 4-3 zou het worden. Een spannende wedstrijd. Mooi om te zien!

De laatste wedstrijd tegen Magnus ging wat gemakkelijker en werd met 5-0 gewonnen. 
Toen het fluitsignaal klonk aan het einde van deze wedstrijd, barstte het gejuich los. En niet alleen bij de M8E2. Ook alle ouders en familieleden aan de kant en een 'live verbinding' via whatsapp met een van de vaders die in Portugal was, iedereen juichte mee.

Maarten, Jean-Pierre en Sanne dank voor jullie coaching, inzet, aanwezigheid, organisatie en enthousiasme tot nu toe. We kijken uit naar de wedstrijden op het veld na de voorjaarsvakantie. Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram