header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd (Algemeen)

Meisjes F2 in de midwintercompetitie

Nieuws afbeelding 31-1-2017

Verslag Haarlem MF2-HBS MF2

28 januari 2017

 

De meiden hadden er zin in! De trouwe ouders-supporters ook. Eindelijk geen hagel, ijs of stortbuien maar een lekkere, frisse speeldag. Nadat we eerst naar het verkeerde veld waren gestuurd, kwamen we 10 minuten voor tijd aan bij de juiste tegenstander. Snel warmlopen en een balletje slaan. Nog even stilgestaan bij wat de belangrijkste taak is als je voor of achter staat en toen opstellen. Haarlem ging goed van start aan de ene kant en scoorde het eerste goal. Daarna kwamen wij terug en hebben we de eerste helft ruim gewonnen. 


Er werden leuke opzetjes gemaakt, er wordt steeds meer naar elkaar gekeken in het veld. Na de rust wisselden de teams van veld. Ons ene team had het wat zwaarder, doordat 1 teamgenoot helaas aan de kant moest blijven. Het werd uiteindelijk gelijkspel. Het andere team daarentegen scoorde de ene na de andere goal maar toen kwam de spelleider met extra maatregelen, 3x overspelen en ook voor shoot werd nu meer gefloten. Haarlem kreeg hierdoor de kans om terug te komen met nog wat goals. 


De eindscore was 12-9 voor HBS. Wat een topteam! Het hele seizoen nog maar 1 keer verloren en er is al zoveel geleerd. Bovenal hebben we het heel gezellig met elkaar. Groetjes van ons, Nikki, Bente, Laura, Hanne, Fee, Guusje M, Guusje D en Vera

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram