header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

WRAP UP Zaal - 7: twee keer zilver en brons bij DK

Nieuws afbeelding 30-1-2017
Dit weekend stond in het teken van de Districtskampioenschappen, de triple tegen HC Bloemendaal en shoot outs.


D2 sloeg in de vroege uren af tegen Bloemendaal D2. Na een bloedstollende 2 x 20 minuten stond het 2-2 en moesten shoot outs de doorslag geven. HBS won.In de finale trof het HIC, die vandaag duidelijk de betere was 3-0. Zilver, een pracht prestatie!


Vervolgens waren de dametjes van zMD1 aan de beurt. Opnieuw een gelijkspel 3-3 en shoot outs en ook zMD1 trok hierbij aan het langste eind, waardoor de eindstrijd werd bereikt tegen Pinoké MD1. In een razendspannende finale verloor zMD1 met 1-0. Zilver met een gouden randje.


Tenslotte mochten de grote Dames aan de bak. Dit keer was Bloemendaal HBS de baas. In een enerverende partij werd met 6-4 verloren.  In de troostfinale werd er gespeeld tegen poulegenoot Rood Wit, die op doelpunten het kampioenschap had behaald.
Ook hier bleven beide teams in evenwicht (4-4). En met het winnen van de shoot outs nam D1 sportief revanche op het verloren kampioenschap.


De finale werd uiteindelijke gewonnen door Pinoké met 7-3 van Bloemendaal.


Bij de senioren verspeelde Jong Dames 2 in de laatste speelronde het kampioenschap door met 1-2 te verlies van de poulewinnaar Rood Wit


Bij de ABC-jeugd werden in sommige poules duidelijk wie er nog kampioenschapskansen had. MB1 verloor helaas van koploper Hurley waardoor de tweede plek nu het hoogst haalbare lijkt. De meiden hebben echter nog wel wat wedstrijden te spelen vanwege afgelastingen.


MB3 won twee keer van Rood Wit en Pinoké en is nu de trotse koploper met nog 1 speelweekeinde voor de boeg. Meisjes B4 verloor nipt van koploper Abcoude en het zal er om spannen of zij in de top drie belanden. 

JC3 won twee maal en nestelde zich in de top 3 met nog 1 speelweekeinde te gaan.
Ook MC2 deed goede zaken met twee winstpartijen en een top 3 positie lonkt.
JD2 won van nummer 2, maar verloor van koploper Qui Vive, maar houdt zicht op een top 3 notering. MD4 staat ondanks verlies van Amsterdam MD2 tweede met nog 2 speelronden te gaan

Met nog twee speelweekeinden te gaan wensen we alle teams die nog aan de bak moeten veel succes!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram