header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

WRAP Up Zaal-2: afgelastingen en district- en kampioenschapskansen

Nieuws afbeelding 11-1-2017
Update: aanpassing DK voor D-jeugd

Helaas heeft  de ABC-jeugd de tol moeten betalen van de afgelastingen van het afgelopen weekend.


JA1, MB1 als JC1, die alle drie goed op weg waren in de strijd om het kampioenschap, zagen hun tweeluik afgelopen zaterdagochtend afgelast worden.Mochten de teams nog onderling binnen 2 weken een afspraak maken om de wedstrijd in te halen, dan zijn de kampioenschapskansen nog niet verkeken. 


Ook zJC2, zMA5, zMA3 en zMA2 waren de dupe van de afgelasting. zMA3 gaat nog voor de kampioenschapskansen en probeert de wedstrijd tegen de Kikkers opnieuw in te plannen. MA2 wacht het resultaat van komend weekend af.

Bij de breedte lonken er eerste plekken voor JD4, MC4, MC5 en MB3. Voor de selectieteams is er nog uitzicht op een kampioenschap voor JB12 en MA1

JB1 kan alleen nog door twee superwedstrijden (tegen koploper Pinoké en runner up Hurley) de districtskampioenschappen (DK) halen. De nummers 1 tot en met 4 uit de topklasse doen hier aan mee op zaterdag 21 januari in de Sporthallen Zuid.


MC1 plaatste zich afgelopen weekend na winst op Hurley (en verlies tegen koploper Amsterdam) voor het DK. Bij de D-jeugd, die een week later op op zondag 29 januari in Sporthallen Zuid te Amsterdam om het DK strijden is MD1 nog niet zeker van plaatsing voor het DK. 
Het team staat nu 2e, hetgeen recht geeft op plaatsing voor DK, maar moet komend weekend nog twee wedstrijden spelen tegen Terriers en Alliance.  JD1 maakt geen kans meer op de 2e plek in de poule en doet niet mee aan de DK.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram