header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

WRAP UP Zaal: Dames 1 en zH4 aan kop; goede resultaten bij jeugdteams

Nieuws afbeelding 20-12-2016
Na twee zaalweekeinden worden de eerste contouren zichtbaar in de zaalcompetitie. Dames 1 doet het uitstekend en met vier overwinningen op rij staan zij bovenaan in de Topklasse poule.


Heren 1 draait zeer moeizaam. Slechts 1 punt werd behaald tegen Alliance en verloren werd er achtereenvolgens van Bennebroek, Pinoké en Hurley. Wellicht kunnen zij in de returnwedstrijden in de Sporthallen Zuid nog wat rechtbreien. 

Bij jeugd is het beeld in de clubcompetitie nog wisselend. Nog niet alle 50 jeugd en jongste jeugdteams hebben gespeeld en sommige slechts twee en andere 4 wedstrijden en sommige zelfs zes wedstrijden.

ZMA, ZMB1, ZMC3 staan met twee winstpartijen van de 2 bovenin, gevolgd door zJC1 en ZJD4 met 5 winstpartijen van de 6.
  

Een heel rijtje jeugdteams heeft 3 van de 4 partijen gewonnen: MA1, zMC5, ZJB12, ZJA1, ZJD2, zMB3, zJB3. Kortom nog kansen genoeg op een kampioenschap of eervolle plekken.


Bij de senioren prijken zD1 en zH4 bovenaan in de clubcompetitie. De laatste op doelsaldo vanwege een monsterscore van 25-0 tegen een niet nader te noemen tegenstander. zD2 blijft met 3 van de 4 winstpartijen in het spoor.


De zaalcommissie

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram