header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Videoregistratiesysteem veld 3 is up & running

Nieuws afbeelding 24-11-2016
De aanleg van het automatische videoregistratiesysteem is deze week afgerond. In het laatste weekend van de herfstcompetitie zal getest worden met het opnemen van de wedstrijden op veld 3. Ook worden de camera's gebruikt voor de beveiliging van het dure waterveld.


Met deze uitbreiding beschikt HBS nu over de mogelijkheid om op 2 velden wedstrijden op te nemen, zodat nog meer teams hun wedstrijden terug kunnen kijken en analyseren. Om dit goed te faciliteren  heeft HBS in samenwerking met Sporteye, de producent van het videosysteem, de vergaderruimte achter in het clubhuis ingericht om de wedstrijden op een groot beeldscherm terug te kunnen zien. 
Damien van der Peet begeleidt dit project en zal de teams daarover in de komende tijd nader informeren.Daarnaast wordt er gewerkt om straks ook in de dugouts van beide velden de mogelijkheid te creƫren om beelden tijdens de wedstrijd terug te zien. Hiervoor zijn 220V kabels al neergelegd. Dit project gaat nog even duren, omdat dit mede afhankelijk is van de beschikbare bandbreedte via de kabel.


Het bestuur van mhc HBS


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram