header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Coachavond voor het zaalhockey: donderdag 17 november

Nieuws afbeelding 12-11-2016

Alle coaches en managers van de jeugdzaalhockeyteams zijn van harte welkom op de coach&manageravond voor de ABCD- en 8E-teams op donderdag 17 november a.s., van 20.00 tot 21.30 uur (het clubhuis is vanaf 19.30 uur open.)


Tijdens deze avond vertelt Jeroen Tuininga (technisch directeur hockey) over de trainingen, zaalregels en de belangrijkste zaalhockeytactieken. Alle vragen die je hebt over zaalhockey kun je dan stellen.


Daarnaast krijgt elke zaalhockeyteam een tas met de wedstrijdzaalhockeybal, de verplichte plastic riempjes voor keepers, een schadeformulier en de spelregels uitgereikt.


Voor de keepersriempjes is een borg benodigd. Neem daarvoor svp €20 gepast mee. Bij het inleveren van de riempjes na afloop van het seizoen wordt dat bedrag dan weer terug gegeven.


Er is een aparte bijeenkomst over zaalarbitrage gepland voor alle fluitende ouders en coaches op vrijdag 18 november: een briefing van 19:15 - 20:30 uur in het Kennemer Sportcenter, verzorgd door een bondsscheidsrechter.
Aansluitend zal er een demo-wedstrijd zijn. Bij uitstek de kans om de regels weer even op te frissen en te oefenen. Voor iedereen die gaat fluiten in de zaal: fijn als je er bij bent!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram