header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Maak HBS duurzamer: meld je aan voor de commissie 'Duurzaamheid'!

Nieuws afbeelding 4-11-2016
Wij zijn op zoek naar kandidaten die zitting willen nemen in een door H.B.S. en Stichting Exploitatie & Accommodatie (SEAH) gezamenlijk in te stellen commissie, de 'Commissie Duurzaamheid'.


Deze commissie krijgt tot taak om deugdelijk onderbouwde voorstellen te ontwikkelen die leiden tot een (nog beter) duurzaam energieverbruik van de club, dan wel het op andere wijze verduurzamen van de bedrijfsvoering.  


De door de in te stellen commissie te ontwikkelen  voorstellen dienen tevens te voorzien in een aantoonbaar (beter) rendement op de langere termijn, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van aanwezige subsidiemogelijkheden.  
Kennis en ervaring met betrekking tot het stand brengen van duurzame projecten strekt tot aanbeveling, evenals 'out of the box'- denken ook. 


Kandidaten die zitting willen nemen in de Commissie Duurzaamheid kunnen zich tot 1 december aanstaande melden bij Marten van Vliet (voorzitter H.B.S; [email protected] mhchbs.nl) en/of  Erik Minderhoud (voorzitter S.E.A.H; [email protected]), bij voorkeur onder toezending van een beknopte levensbeschrijving (c.v.).

Reacties


Floris Borleffs

4-11-2016 @ 19:47:01 |Leuk ❤️

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram