header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Start aanleg videoregistratiesysteem veld 3

Nieuws afbeelding 2-11-2016
Er is opnieuw bedrijvigheid rond veld 3. Deze week is een aanvang gemaakt met de aanleg van het automatische videoregistratiesysteem op veld 3. 

De daarvoor benodigde speciale CAT-kabels worden weer gelegd door de firma Paape, onder toezicht van Gerl Spijker van de Stichting Exploitatie & Accommodatie. Daarnaast worden er 220v gewapende kabels aangelegd naar de HBS-dug/outs, waardoor het straks makkelijker wordt om digitale beelden binnen te halen in de dug-out.

Met deze aanleg beschikt HBS straks over de mogelijkheid om op 2 velden wedstrijden op te nemen, zodat nog meer teams hun wedstrijden terug kunnen kijken en analyseren. Om dit goed te faciliteren  heeft HBS in samenwerking met Sporteye, de producent van het videosysteem, de vergaderruimte achter in het clubhuis ingericht om de wedstrijden op een groot beeldscherm terug te kunnen zien.
Damien van der Peet begeleidt dit project en zal de teams daarover in de komende tijd nader informeren.

De verwachting is dat het graafwerk aan het eind van deze week gereed zal zijn en dat de week erop de afmontage plaatsvinden en het systeem zal worden getest. Zodra het systeem 'up & running is'worden jullie geïnformeerd.

Het bestuur van mhc HBS
Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram