header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Succesvolle play offs voor HBS| JD3 en MA2 kampioen voorcompetitie

Nieuws afbeelding 16-10-2016
HBS heeft succesvolle play offs achter de rug. Een 100% score, een unicum voor de vereniging. JA1, MA1 en MB1 en MC1 wonnen hun beslissingswedstrijd op het complex van AthenA.

MC1 en MB1 moesten vroeg van start en haalde de volle buit binnen tegen respectievelijk Bloemendaal (3-2) en Terriers (4-1). MC1 gaat IDC2 spelen en MB1 Topklasse.

In de middag streed MA1 (zie foto) tegen Alliance om een plek in de Super A en aan het eind van de middag moest JA1 het tegen de thuisploeg AthenA opnemen, eveneens voor Super A. Beide teams wonnen met 3-2, waarbij MA1 terugkwam van een 0-2 achterstand bij rust.

Voorcompetitie

De voorcompetitie bij de jeugd levert dit seizoen slechts twee 'kampioenen' op: JD3 (2e klasse) en MA2 (subtop). Beide teams staan dan ook bovenaan in de clubcompetitie.

MA2 werd ongeslagen kampioen in de subtopklasse en gaat voor het tweede opeenvolgende seizoen spelen in de topklasse, een bijzondere prestatie voor een tweede team. Zij gaan het opnemen tegen onder meer Alliance MA1 en Rood Wit MA1.

Kijken we naar de tweede plekken, ook daar was de oogst dun: JB5 en MD2. Na de voorcompetitie vind de herindeling plaats en zijn er nieuwe kansen. Veel succes alvast!

Nog bijna een heel seizoen te gaan, we kijken uit naar het vervolg!MA1 na de winst op Alliance

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram