header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Trainingen en hockey in de herfstvakantie

Nieuws afbeelding 10-10-2016
Zaterdag 15 oktober begint de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie zijn er voor de breedteteams ABC11D en senioren geen trainingen. De topteams trainen alleen in overleg met hun trainer/coach. 


  • Alle trainingen starten weer op maandag 24 oktoberIn het trainingsschema wordt een aantal kleine aanpassingen gedaan. Hierdoor kan er nu zoveel mogelijk met vaste trainers per team worden gewerkt. De wijzigingen gaan in na de herfstvakantie. Kijk dus allemaal goed op het nieuwe trainingsschema.
 
Voor wie niet zonder hockey kan is er in de herfstvakantie een mogelijkheid om zelf te hockeyen: geef je op voor de nationale sportkampen van maandag t/m donderdag of doe mee aan de clinic van Heren en Dames 1 (voor E, F en D, zie elders op de site)
 


Voor wie hockey wil kijken in de herfstvakantie……..kom onze eerste jeugdteams ondersteunen op zaterdag 15 oktober op Athena-Amsterdam. JA1, MA1, MB1 en MC1 speler daar hun play-offs en hebben onze support nodig.Op zondag 15 en 23 oktober spelen zowel onze Heren 1 als Dames 1 uit. De heren tegen Push en Zwolle en de dames tegen Schaerweijde en Almere. Ook zij zien graag veel HBS-fans langs de lijn die hen komen aanmoedigen.

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram