header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Klussen geklaard: nieuwe installatie en terrastafel

Nieuws afbeelding 26-9-2016

De afgelopen weken zijn er – naast alle klussen die door onze vaste klussenclub worden gedaan - nog 2 klussen afgerond.

Bart Immer en Koos Terra hebben zich in het zweet gewerkt tijdens de hittegolf. Zij hebben een gehele nieuwe geluidsinstallatie inclusief truss en lampen geïnstalleerd. Meerdere dagen zijn ze bezig geweest, maar het resultaat mag er zijn. Op het TD zondag de 25e is de installatie ingewijd. 


Ook Arthur Sernée en Damien van der Peet hebben in de tropische hitte de hoge terrastafels geschilderd en weer gebruiksklaar gemaakt. Ze ogen weer fris en nodigen uit om staand een drankje aan te nuttigen.


Dan de klussenclub. Deze groep senioren heeft zich de afgelopen weken elke maandagmorgen volop bezig gehouden met het seizoen klaarmaken van de velden en de accommodatie. 

Zo zijn er diverse reparaties uitgevoerd aan het meubilair, staan alle goals weer op de juiste plek, hangen er nieuwe reclameborden langs veld 1, zijn alle sloten gespoten en doen alle lampen het weer. Elke maandagmorgen is er volop werk te doen en de heren zijn er altijd in grote getalen. Chapeau!


HBS kan niet zonder zijn vrijwilligers en het complex zou niet zo verzorgd en onderhouden zijn als dat ze nu is. Namens alle leden heel hartelijk dank voor alle inspanningen.

Iedereen die zich aan wil melden als vrijwillige klusser kan een email sturen naar [email protected]  Er is altijd leuk werk, dus een extra paar handen is meer dan welkom!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram