header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Elke donderdag skills-training voor alle D-teams

22-9-2016 Donderdag skills-training voor alle D-teams

 

Vanaf donderdag start voor alle D-teams de skills training. De skills training is een 3e trainingsmoment voor alle D-teams. Het streven is om in kleinere groepen meer accenten op techniek te leggen.

 

De training wordt gegeven door hoofdtrainers en toptrainers van HBS en doordat we in kleine groepjes werken kunnen we kinderen net wat meer individuele aandacht geven. De exacte verhouding trainer/spelers is afhankelijk van de opkomst. Ook houden we hier met het indelen van de groepjes rekening mee. De indeling van de groepjes is niet team-gebonden.

 

De inhoud van de skills training zal vooral uit technieken bestaan, en met name bijzondere technieken, waar we tijdens de normale trainingen wat minder tijd voor hebben.

 

Voor MD1 en JD1 is deze training verplicht. Voor de overige D-teams zijn deze trainingen niet verplicht, maar wel zeer aangeraden. De skills-training is wel een extra moment dat wil zeggen dat het een optie is om er te zijn als je gedurende de week de andere twee teamtrainingen hebt gevolgd. Het afzeggen van een teamtraining en wel bij de skills-training aanwezig zijn is niet toegestaan.

 

Tijden:

Iedere donderdag

15:45 uur zelf inlopen

16:00-17:00 training


Sportieve groet, mede namens alle skillstrainers

 

Pim, Arthur en Robbert

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram