header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Supercoaches Aimee en Demi aan de lijn bij MC7

Nieuws afbeelding 19-9-2016

Afgelopen zaterdag 17 september hadden de meiden van MC7 de eer om onder begeleiding van twee Supercoaches van Dames 1 te mogen spelen. Aimee en Demi, super bedankt voor deze goeie ervaring. We hebben veel van jullie geleerd!
 
 
 
Allereerst de teambespreking in de kleedkamer en daarna lekker warmlopen op het grasveld. Eigenlijk hadden we daar ook de wedstrijd moeten spelen, maar wat een geluk: het nieuwe kunstgras was klaar, yes! Dat was wel goed voor de spirit. Zowel voor ons als voor onze tegenstander IJburg. Die wisten ons in de derde minuut te verrassen met een goal. Verderop in de eerst helft benutte ons team een strafcorner en schoot Mila de bal keihard in het doel. Het resultaat was 1-1 bij rust. De Supercoaches gaven ons goede aanwijzingen en beantwoorden de vragen van de meiden.
 
 
 
In de tweede helft namen wij meer initiatief, waren nog meer aan de bal en speelde elkaar mooi aan. Onze topkeeper Marilène had een paar prachtige reddingen en het lukte ons team steeds meer in de cirkel van IJburg te komen en het kon dan ook niet uitblijven: Anne-Sophie speelde de bal prachtig achter de keeper en toen stonden we voor met 2-1. Helaas konden we deze voorsprong niet vasthouden en scoorde IJburg een doelpunt in de laatste minuten. Eindstand 2-2.
 
 
 
Het was een leuke en spannende wedstrijd. Met speciale dank aan de Supercoaches en aan Robin en Annelie, onze twee Superinvallers!

 


foto: Frank Nagtegaal Fotografie

 

 

 


Jeugd

Senioren

Gerelateerde nieuwsberichten

Sponsoren

Facebook

Instagram