header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Supercoaches Sterre & Sterre begeleiden JD3 naar overwinning

Nieuws afbeelding 12-9-2016
Zaterdagochtend 11:45am verzamelde HBS JD3 zich voor de openingswedstrijd van het seizoen tegen De Terriërs JD2. Voor de meesten uit het team de eerste kennismaking met natuurgras! De begeleiding stond deze week onder leiding van de beide Sterre’s van HBS Dames 1 en begon op professionele wijze in de kleedkamer: posities, spelsituaties en strategie voor het spelen op gras, alles werd doorgesproken. 


En dat was zichtbaar vanaf de eerste minuut. HBS had het initiatief en creëerde kans na kans, maar de keeper van de Terriërs stond zijn mannetje.  Ook onze sluitpost Jorn bleek niet te kloppen op de af en toe gevaarlijke counter van De Terriërs. In de laatste minuut van de eerste helft viel de goal dan toch en ging HBS met voorsprong de rust in. 


De speech in de rust van de Supercoaches (en coach) bleek zijn uitwerking te hebben want snel in de 2e helft viel de 2-0. Even wisten De Terriërs de spanning terug te brengen door de 2-1 op het scorebord te zetten, maar de 3-1 en 4-1 zorgden voor opluchting aan HBS zijde. Daan bepaalde in de allerlaatste minuut met een sluwe goal de eindstand op 5-2. Een overwinning op inzet, samenspel en positiviteit van het hele team, ondanks de warmte, het lastige gras en twee spelers die afwezig waren.


HBS JD3 (en alle begeleiding en ouders) willen de Supercoaches hartelijk bedanken voor hun enthousiaste inzet waarmee ze dit team naar de overwinning hebben geholpen.

Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram

Hockey.nl