header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Bijna volle buit op Super Sunday

Nieuws afbeelding 11-9-2016
Op Super Sunday speelden zowel de vaandelteams als de tweede teams van de senioren thuis. De volle buit werd bijna binnen gehaald.

Dames 2 beet het spits af tegen Hurley in de res. eerste klasse en slaagde erin de eerste drie punten van het seizoen binnen te slepen met 3-0 (1-0) winst. 


Vervolgens stond het openingstreffen van Dames 1 in de Overgangsklasse op het menu. De Dames begonnen voortvarend met een 1-0 voorsprong, maar wisten dit gedurende de wedstrijd niet verder uit te bouwen, waardoor het nog onnodig spannend werd. Ook hier bleven de drie punten in Bloemendaal. Tijdens de wedstrijden wed geoefend met man/woman of the match. Een terechte winnaar was de keepster van Caitlin Verhoeven die een paar fraaie reddingen had.


Daarna kwam Heren 1 aan de beurt. Dit openingstreffen in de Overgangsklasse liep allesbehalve soepel en na een 1-0 tegen, liep de achterstand verder op naar 2-0 voor Groningen. Vervolgens kwam in de laatste 20 minuten de HBS-trein goed op gaan. Thomas Vergnes luisterde zijn debuut op met de 1-2 en vlak voor tijd scoorde HBS uit een strafcorner de gelijkmaker.


Als toetje stond de wedstrijd van Heren 2 in de res. eerste klasse op het programma. Het buitengewoon jeugdige team met voornamelijk zeer jonge senioren, won de strijd tegen Bennebroek H2 met een duidelijk 2-0.


Tien punten uit vier wedstrijden. Net geen 100% score, maar een mooie start van een een nieuw seizoen!

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram