header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd ABC11D

Noteer: maandag 12 september coach- en managersavond breedteteams

Nieuws afbeelding 9-9-2016
Alle ABC11D coaches en  managers worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de officiële start van dit seizoen. Bijna alle breedteteams hebben inmiddels een coach en een manager.

 

Datum: maandag 12 september 2016.

Tijd: ontvangst vanaf 19.45 uur, start exact 20.00 uur op het veld, einde met een drankje vanaf 22.00 uur.

Locatie: HBS clubhuis.

Meenemen: hockeystick, pen en papier/laptop.

Kleding: sportkleding/-schoenen.

 

De Technische Staf en de ABC11D commissie bieden jullie deze avond een programma met een warming up op veld 1, informatie, interactie en plezier. We hebben twee interessante workshops.


- We starten met een warming up met bal en stick olv onze nieuwe technisch directeur Jeroen Tuininga. Inspiratie krijgen en ervaren hoe je je team in een warming up van 10 minuten klaar kunt stomen om een wedstrijd te beginnen. Neem dus je hockeystick mee en trek je sportkleding aan (ook als je geen hockeyer bent). 


- Om 20.15 uur een glas water en een korte kennismaking met de staf.


- Vanaf 20.30 uur: Petje op, petje af…………..Via deze spelvorm word je geïnformeerd over ‘Wat te doen bij….? Korte gerichte informatie die je nodig hebt om met je team te trainen en een wedstrijd te spelen: digitaal wedstrijdformulier, spelen op natuur- of kunstgras, scheidsrechters bij thuiswedstrijden, op tijd beginnen, de velden schoon achterlaten, de gastvrouwen die iedere zaterdag klaar zitten, gele en rode kaarten, nieuwe spelregels, videosysteem, zaal of midwinter, trainingstijden (ook dit jaar gaan de trainingen altijd door’), fysiotherapie, ………. 


- Vanaf 21.00 uur een workshop o.l.v. ABC11D coördinator JA Rob van Meurs over agressie binnen het hockey en wat kunnen we als HBS en als coach/manager doen om dat zoveel mogelijk terug te dringen.


- Vanaf 21.30 uur een praktische toelichting hoe je als coach de video van je team (als ze op veld 1 of 3 spelen) kunt bekijken en wat jij je team daarvan kan laten leren. Damien van der Peet is dé videodeskundige op HBS en hij neemt jullie mee aan de hand van een samenvatting van een breedteteamwedstrijd.


- We proosten vanaf 22.00 uur met een borrel op een sportief, succesvol seizoen, vol enthousiasme van ieder van ons!! Er is ook ruime gelegenheid voor het stellen van vragen aan ABC11D-ers en staf.


De wedstrijdballen liggen voor jullie klaar bij de wedstrijdtafel. Daar kun je ze op zaterdag ophalen.


We verheugen ons erop jullie allen maandag de 12e te zien!! Alle breedteteams hebben een coach en bijna allemaal een manager!!! Dank allen voor jullie bereidheid en inzet.


Succes zaterdag met de eerste competitiewedstrijd.Met sportieve groet,Technische Staf en ABC11D commissie


Jeugd

Senioren

Sponsoren

Facebook

Instagram