header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Aangepast trainingsschema vanaf maandag 29 augustus

Nieuws afbeelding 30-8-2016
Vanwege problemen met de vervanging en aanleg van waterveld 3 is er vanaf maandag 29 augustus een aangepast trainingsschema (Noodschema) voor onbepaalde tijd van kracht. 

Het noodschema is op de HBS-site (linkerkolom) zichtbaar. Wanneer je inlogt in de HBS-app (item 'meer' > trainingsschema > veld) en of inlogt op de site (item 'club'> trainingsschema) is het schema nu al te vinden.

  • De centrale keepers-, skill D-trainingen en de HBS Talent Academie vervallen tot nader bericht..

Ook wordt het (reguliere) Hoofdschema binnenkort gepubliceerd. Het hoofdschema wordt van kracht zodra veld 3 'speelklaar' is. Dit wordt via de site/FB en bulkmail bekendgemaakt.

Het bestuur van HBS betreurt de gang van zaken met de aanleg van veld 3 en hoopt op een ieders begrip de komende weken. Elders op onze sociale media zal nader ingegaan worden op de situatie rond de voortgang van het waterveld.

In de bijlage een schematisch overzicht van het noodschema.

NB.: veranderingen van het hoofdschema en noodschema zijn nog mogelijk omdat we afhankelijk zijn van de studieroosters van een deel van de trainers. Check dan altijd vooraf of de trainingen nog op hetzelfde tijdstip of veld plaatsvinden.
Bijlage

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram