header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Nieuwe HBS-tenue donderdag 1 september bij Huijg Sport

Nieuws afbeelding 27-8-2016
Het nieuwe HBS-tenue is vanaf donderdag 1 september exclusief bij onze hoofdsponsor Huijg Sport te koop.


Het HBS-shirt, broek /rok en sokken hangen dan in de rekken van Huijg Sport in de Cronjéstraat. Er is vanaf dit seizoen zowel een HBS thuis- als een uit-tenue (met ander shirt en sokken) beschikbaar in alle maten. (zie foto nieuwe tenue van D1 en H1 met speciale sponsoruitingen voor alleen H1 en D1).

 
Huijg Sport heeft naast de HBS-kleding een uitgebreid assortiment hockeysticks, schoenen, scheenbeschermers, bitjes, handbeschermers, ballen en zeempjes. Maar ook bijvoorbeeld fluitjes en kaarten voor de scheidsrechters. En natuurlijk kan je ook voor de andere sporten bij hen terecht én krijg je 10% korting op alle artikelen. Ga dan ook snel naar Huijg en sla je slag!
 

Het bestuur van HBS
 

PS.: Het oude tenue is sinds 1 juli uit de handel genomen. Leden worden niet verplicht om in het nieuwe tenue te spelen dit seizoen.
Dit geldt wel voor de selectieteams van HBS en onze vaandelteams Dames en Heren 1 en 2. De selectieteams krijgen tegen een gebruikersvergoeding een kledingpakket. Hierover worden zij apart bericht door de sponsorcommissie.Het nieuwe tenue van Dames en Heren 1

Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram