header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Waterveld (KG3)

Vertraging oplevering waterveld 3

Nieuws afbeelding 9-8-2016
HBS-leden die zijn teruggekomen van vakantie zullen met verwondering constateren dat er in de afgelopen weken weinig voortgang is geboekt met de vervanging van veld 3. Het zwart gespikkelde e-layer deck ligt er prachtig bij, maar wij zijn liever een mooi groen kunststof kleedje van Ten Cate er bovenop liggen.

Wat is er aan de hand?
Het groene kunststof tapijt is in tegenstelling tot eerdere berichten keurig geleverd en ligt geduldige in wit omhulde rollen te wachten om gelegd en strak gespannen te worden.

Het zijn de keurmeesters die momenteel dwarsliggen. Het e-layer deck moet bepaalde (spel)eigenschappen hebben nadat het gedroogd is. Daaraan voldoet het (nu nog) niet, althans de monsters die zijn genomen en in het lab zijn getest. En daar zit nu de crux: bootsen de lab resultaten de werkelijkheid voldoende na? En is het onderzoek naar behoren uitgevoerd? De elayer zou onvoldoende treksterkte hebben.

Het is dus onzeker of de veld 3 op maandag 15 augustus gereed zal zijn om op te trainen. Via de digitale kanalen houden we jullie op de hoogte van de voortgang.
Het bestuur van HBS


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram