header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto header foto
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuursmededeling

Dames en Heren 1 zoeken nieuwe ballenjongens en -meisjes voor komend seizoen

Nieuws afbeelding 28-8-2017
Altijd al de wedstrijdspanning van heel dichtbij willen meemaken? Dan is dit nu je kans om ballenjongen of -meisje te worden bij de wedstrijden van Dames en Heren 1. Beide teams spelen in de Overgangsklasse en zijn daarom verplicht om met ballenmeisjes en - jongens te spelen. 

Zowel Dames als Heren 1 spelen ongeveer 10 keer thuis, gemiddeld sta je 3 tot 5 keer per seizoen opgesteld bij een wedstrijd.  HBS zoekt meisjes en jongens in de categorie 2e jaars D en eerste en 2e jaars C-jeugd. 

Het tenue - jas en/of sweater - wordt verzorgd door de club en na afloop van de wedstrijd krijgen jullie wat te drinken en te eten. Aan het eind of het begin van het seizoen verzorgen Dames en Heren 1 een clinic voor alle ballenjongens en -meiden.

Wil je je aanmelden of meer informatie krijgen, mail dan naar:


Na  je mail ontvang je alle informatie. De eerste wedstrijd van Heren 1 en Dames 1 beginnen al op zondag 17 september, dus wacht niet te lang! Ook willen we nog even oefenen bij de oefenwedstrijden van beide teams in de maand september.


De coördinatoren voor de ballenmeisjes en - jongens

Reacties


Maarten Kroese

28-8-2017 @ 23:04:27 |Leuk!!! Doen!!! We kijken er bij Heren 1 naar uit jullie ook komend seizoen weer langs de lijn te zien!! Hartelijke groet namens alle mannen van Heren 1 Maarten Kroese Manager Heren 1

Reageer op het nieuws


Jeugd

Senioren

Sponsoren


Facebook

Instagram